De ce e mai usor sa-ti gasesti un partener pe Internet?

De ce e mai usor sa-ti gasesti un partener pe Internet

1. Accesul la o categorie larga de potentiali parteneri intr-un interval scurt de timp (eficienta si volum)

2. Sugestii de persoane compatibile cu tine in functie de interese si stil de viata

3. Poti comunica cu usurinta la orice ora din zi sau din noapte fara sa mai fii limitat de timp si spatiu

4. Acces facil la informatii despre persoana care te intereseaza fara a fi nevoit sa pui intrebari indiscrete

5. Posibilitatea de a te retrage din discutie sau a refuza persoanele care nu-ti plac fara a te simti stanjenit ca in cazul unei interactiuni

fata in fata.

6. Poti sa-ti faci noi prieteni. Chiar daca nu va fi chimie intre tine si toate persoanele care vor interactiona cu tine in lumea dating-ului online, exista mari sanse sa ramai prieten/a cu multi dintre ei, sau cel putin cu cei alaturi de care te-ai simtit bine si impartasiti aceleasi interese.

7. Este amuzant. Sa „mergi la cumparaturi” in cautarea unui partener poate fi distractiv. Nu este obligatoriu sa-ti gasesti viitorul sot in prima saptamana de dating, insa poti socializa si te poti simti bine in timp ce o faci.

8. Desi nicio metoda de a-ti gasi un partener de viata nu este absolut sigura, procentul de persoane care pun bazele unei relatii matrimoniale prin online dating este din ce in ce mai mare. Pentru ca online dating-ul este amuzant, eficient si este mult mai facil sa gasesti astfel pe cineva care sa corespunda cu asteptarile tale si care sa aiba aceleasi valori si interese ca tine.

Indiferent ce cauti, un partener de viata care sa-ti devina sot, o relatie pasagera, pe cineva cu care sa te distrezi de sarbatori sau intr-o vacanta de vara, sau doar pe cineva care sa-ti fie partener la cateva iesiri si alaturi de care sa socializezi, poti gasi multiple optiuni dintre care sa alegi in lumea dating-ului online.

Depinde doar de tine cat de sincer/a alegi sa fii, cat de dedicat/a cautarii persoanei potrivite. Dragostea este imprevizibila, dar este un fapt dovedit ca, pentru a gasi un partener ideal, este indicat sa renunti la rutina si la singuratate, sa-ti faci curaj si sa cauti, sa dai o sansa si sa incerci intalnirile online.

Nu rata sansa de a gasi fericirea si un partener care sa o impartaseasca alaturi de tine.