Cum sa abordezi un barbat pe un site de intalniri online

Cum sa abordezi un barbat pe un site de intalniri online

Poate ca ai fost crescuta sa crezi ca e politicos ca femeie sa astepti sa fii salutata de catre un barbat si sa nu i te adresezi tu prima. Insa in lumea dating-ului online, lucrurile sunt diferite, si barbatii moderni nu se simt deloc stanjeniti daca sunt abordati de o femeie. Mai ales daca sunt inscrisi pe un site de matrimoniale.

Cu siguranta, amandoi va aflati din acelasi motiv pe un site de dating, acela de a cunoaste posibili parteneri.

Asadar, chiar daca esti femeie nu trebuie sa astepti sa te contacteze pe tine barbatii ci poti sa le dai tu prima un mesaj.

1. Pur si simplu saluta-l!

Si in mediul online este esential sa faci o prima impresie buna, la fel ca in viata de zi cu zi, asa ca, desi ti se poate parea ciudat, cel mai bun prim mesaj pe care i-l poti trimite este un simplu “Buna!” sau “Salut!”.

Chiar daca tu te gandeai la introduceri mult mai complicate decat aceasta, e un mod foarte simplu de a aborda un barbat care iti place. Cu siguranta se va uita si el la profilul tau (macar atat va face) si daca pozele tale sunt bine alese si vei fi pe placul lui, sigur vei primi un raspuns.

2. Foloseste datele din profilul lui

Site-urile de matrimoniale iti ofera acest avantaj pe care nu l-ai avea in cazul unei intalniri in viata de zi cu zi, la un club spre exemplu. Daca iti place un barbat, poti verifica datele de pe profilul sau si afla lucruri despre el, de exemplu ce stil de viata are, din ce oras este, ce studii are, etc.

Te poti folosi de aceste informatii pentru a initia o conversatie. Gaseste lucrurile care va sunt comune, sau cele despre care ai vrea sa afli mai multe detalii si, pur si simplu intreaba-l.

Faptul ca i-ai verificat datele din profil ii vor demonstra lui ca esti cu adevarat interesata sa-l cunosti, se va simti flatat si cel mai probabil iti va raspunde la randul lui.

3. Spune-i povestea ta

Intalnirile online sunt despre doua persoane necunoscute aflate in cautarea unui partener. Primul lucru pentru a afla daca se plac si daca sunt sau nu compatibili este ca cei doi sa se cunoasca.

Asa ca, daca esti femeie in cautarea unei relatii matrimoniale, poti lua initiativa de a spune tu prima barbatilor care te intereseaza ca esti “la vanatoare”. Este foarte simplu si eficient sa-ti declari intentiile.

O scurta poveste despre viata ta, de cat timp esti singura si ce anume iti doresti sa gasesti poate fi exact ceea ce e nevoie.

Daca sunt si lucruri despre care nu are cum sa afle informatii din profilul tau de dating, lucruri care te caracterizeaza sau sunt importante pentru tine si ti-ai dori ca el sa le cunoasca, nu te opreste nimeni sa i le spui. In definitiv, acesta este marele avantaj al discutiilor pe Internet, iti permit sa te prezinti fara sa fii stanjenita, fara emotia ca te-ar putea auzi si altcineva, totul ramane intre voi doi.

4. Barbatilor le place sa fie flatati

Indiferent ca e vorba de parul lui blond, de musculatura sau de felul in care se imbraca, alege ce te-a impresionat cel mai mult din pozele lui de profil si scrie-i despre asta.

Asa cum o femeie adora sa fie complimentata, si un barbat va simti placere sa stie ca a atras atentia unei femei. Nu inseamna ca esti mai putin doamna sau ca el isi va face o impresie gresita despre tine daca ii vei spune ce iti place la el.

Nu uita, pe un site de matrimoniale e ca si cum ati fi amandoi la cumparaturi de parteneri, produsul care iti face cu ochiul de pe raft e normal sa fie analizat de la continut pana la informatiile de pe eticheta.